Jarruttomat peräkärryt

Valikoimissamme on yksi ja kaksi akseliset jarruttomat kärryt, joita löytyy pienemmästä 150cm mönkijäkärrystä isompaan jopa 400cm pitkällä kuormatilalla olevaan kärryyn. Saatavana myös kattavasti lisävarusteita, esimerkiksi kuomuja, tukijalkoja, kippiruuveja sekä paljon kaikkea muuta. Valitse juuri itsellesi sopiva kärry lisättynä käyttötarkoitusta tukevilla lisävarusteilla!

Temared on valmistanut peräkärryjä jo yli 20 vuotta ja on yksi Puolan johtavista valmistajista. Tällä hetkellä tarjolla on yli 120 erilaista perävaunumallia. Temared käyttää tunnettujen valmistajien, kuten AL-KO, FRISTOM, KNOTT, SPP, WAŚ, WINTERHOFF ja ASPOCK parhaita materiaaleja ja komponentteja, joten varaosien saatavuus on taattu. Kaikilla Temared perävaunuilla on valmistajan myöntämä 24kk takuu valmistusvirheiden osalta.

LP-trailer haluaa tarjota parhaat ratkaisut tavaran kuljettamiseen! Kaikki perävaunut on testattu johtavissa testilaboratorioissa ympäri Eurooppaa 20 vuoden ajan ja ne ovat eurooppalaisen puitedirektiivin 2007/46 / EY mukaisia. LP-trailer peräkärryt kasataan laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Taustalla on innovatiivinen tiimi, joka kehittää jatkuvasti tuotteiden laatua ja tuottavuutta pysyäkseen kilpailukykyisenä ja asiakaslähtöisenä.

Kauttamme joustavat ja edulliset rahoitusvaihtoehdot niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekkin. Meille voit myös tarjota vanhaa perävaunuasi vaihdossa uuteen perävaunuun, hyvitämme vanhasta perävaunustasi reilun vaihtohyvityksen!

Osaston kuva
Hakuehdot

Lavan pituus

mmmm

Lavan leveys

mmmm

Hinta

Kokonaispaino

kgkg

Akselien määrä

Valitut

Näytetään tulokset 1–12 / 19